A könyvben bemutatott konyhai praktikákat az elmúlt nyolc évben Lyonban és Londonban szerezett tapasztalataim alapján állítottam össze.

Ezek most jelennek meg először nyomtatott formában. Az ételek elkészítéséhez és tálalásához olyan rafinált, de nem időigényes megoldásokat mutatok, melyek eddig még soha senki sem osztott meg a hobbiszakácsokkal.

Legyél te is a konyhád mestere

Szörnyen jó szakácskönyv

Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

A gyerekszakácskönyv, ami nem csak gyerekeknek szól!
A játékos grafikákkal színesített receptgyűjteménybe kizárólag olyan ételek kerülhettek be, amik osztatlan sikert arattak a segítő kiskuktáknál is.
Hogyan sikerült gyerekek számára is szerethető ételeket készíteni spenótból, karalábéból, vagy mazsolából? Kiderül a Szörnyen Jó Szakácskönyvből!

Idén ősszel Bernáth József séf újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel készül, melyben hónapról hónapra mutat be az olvasóknak szezonális alapanyagokat (minden hónapban hármat), és ezek alapján 3 izgalmas ételt.

Az ételfotók mellett ebből a könyvből most sem hiányozhatnak majd a fázisfotók, hiszen József továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy olyan hasznos trükkökkel és fogásokkal ismertesse meg olvasóit, melyek segítségével egy hobbiszakács is készíthet és tálalhat olyan ételt otthon, mintha az egy étteremben készítették volna.