A könyvben bemutatott konyhai praktikákat az elmúlt nyolc évben Lyonban és Londonban szerezett tapasztalataim alapján állítottam össze.

Ezek most jelennek meg először nyomtatott formában. Az ételek elkészítéséhez és tálalásához olyan rafinált, de nem időigényes megoldásokat mutatok, melyek eddig még soha senki sem osztott meg a hobbiszakácsokkal.

Legyél te is a konyhád mestere

Szörnyen jó szakácskönyv

Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Édes emlékek anyukámtól

A gyerekszakácskönyv, ami nem csak gyerekeknek szól!
A játékos grafikákkal színesített receptgyűjteménybe kizárólag olyan ételek kerülhettek be, amik osztatlan sikert arattak a segítő kiskuktáknál is.
Hogyan sikerült gyerekek számára is szerethető ételeket készíteni spenótból, karalábéból, vagy mazsolából? Kiderül a Szörnyen Jó Szakácskönyvből!

Idén ősszel Bernáth József séf újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel készül, melyben hónapról hónapra mutat be az olvasóknak szezonális alapanyagokat (minden hónapban hármat), és ezek alapján 3 izgalmas ételt.

Az ételfotók mellett ebből a könyvből most sem hiányozhatnak majd a fázisfotók, hiszen József továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy olyan hasznos trükkökkel és fogásokkal ismertesse meg olvasóit, melyek segítségével egy hobbiszakács is készíthet és tálalhat olyan ételt otthon, mintha az egy étteremben készítették volna.

Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb sütemények elkészítéséhez a legnehezebb megbízható receptet találni. Akinek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, hogy édesanyám minden ebédhez frissen sült süteményt tálalt, a recepteket pedig továbbadta nekünk, gyermekeinek, annak óriási segítség lesz legújabb könyvem.

Ebben a kötetben 54 klasszikus sós és édes sütemény receptjét osztom meg Önökkel, melyeket anno anyukáinktól vagy a nagyiktól leshettünk el. Ráadásul sok olyan hasznos tanácsot és praktikát is elárulok, melyek segítenek abban, hogy tökéletesen sikerüljenek süteményeink, akár zserbót, mézes bélest, fánkot, darázsfészket, non plus ultrát, piskótatekercset, vagy éppen krumplis pogácsát, sajtos tallért készítünk. Bízom benne, hogy aki egy kicsit is édesszájú, vagy egyszerűen csak szívesen felidézné gyermekkorának legédesebb ízeit, szívesen forgatja majd ezt a könyvet.