Amennyiben az adatokkal kapcsolatban bármi gondod van (pl. rossz címet adtál meg), akkor kérlek vedd fel a kiadóval a kapcsolatot: itt találsz email címet és telefonszámot.

A megrendelésed továbbítottam a kiadónak: a könyved átveheted személyesen a kiadóban 2018. november 7-től munkanapokon 9.30-16.30 óra között. Készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt van lehetőség!


A személyes átvételről:

A könyve(ke)t a BOOOK Kiadó irodájában tudod átvenni, a KÉSZ Irodaházban (1095 Budapest, Mester utca 87.). Parkolni a Praktiker parkolójában lehet, az első két óra parkolás INGYENES. A térképen piros ponttal jelöltem a Kiadó bejáratát.
A rendelésedről és az átvételről telefonon is érdeklődhetsz a +36-30-252-1299 számon.A futáros kézbesítésről:

A megrendelt könyvek kézbesítését a Kiadó 2018. november 7-től folyamatosan végzi, készpénzes utánvétellel.

A KÜLDÉS gombra kattintás után görgess fel az ablak tetejére,

ahol a kérdésre válaszolva, véglegesíteni tudod a megrendelésedet!

Édes emlékek anyukámtól

Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb sütemények elkészítéséhez a legnehezebb megbízható receptet találni. Akinek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, hogy édesanyám minden ebédhez frissen sült süteményt tálalt, a recepteket pedig továbbadta nekünk, gyermekeinek, annak óriási segítség lesz legújabb könyvem. 

Ebben a kötetben 54 klasszikus sós és édes sütemény receptjét osztom meg Önökkel, melyeket anno anyukáinktól vagy a nagyiktól leshettünk el. Ráadásul sok olyan hasznos tanácsot és praktikát is elárulok, melyek segítenek abban, hogy tökéletesen sikerüljenek süteményeink, akár zserbót, mézes bélest, fánkot, darázsfészket, non plus ultrát, piskótatekercset, vagy éppen krumplis pogácsát, sajtos tallért készítünk. Bízom benne, hogy aki egy kicsit is édesszájú, vagy egyszerűen csak szívesen felidézné gyermekkorának legédesebb ízeit, szívesen forgatja majd ezt a könyvet.